My Mr/Mis V.V.I.P ma Friends Forever

LETs : Exchange Links !!

Thursday, October 21, 2010

Dungun ♥ LT




aku sampai ke dungun kul 43o
macm bese gune kete sapu...
naik bas dari hentian putera ke dungun
confirm sure " bontot sexy " aku kejang tahap tut
pergh aku hampir terlajak tito ...
nasib baek aku terjaga dgn AUTOMATIK macam kene
getaran CHENTA lah pulak....aura dungun memang WINDU dengan aku kot
bentak hati ku yang penuh perasan....tak habes cite agy...
aku dikejutkan selepas mamat POYO ...yang berjiran dgn seat aku...
turun dulu dari aku.....sempat gak lah aku TILIK...
dari gaya macm org dah bekerja..
kasut tahap mulut mcm mulut boyer muncung nye..hikhik aku ketawe dengan sinis
malam semalam 19.bufday ayah aku....terharu die adek aku bagi jam...aku
bagi wallet jer...yg mane termampu.....dah sweet 50 dah ayah aku..
makin tua makin manje....dgn anak die.....buruk2 perangai pun tetap ayah aku...
tanpa dia aku bukan siapa2....actually aku dah terlambat siap....kuar kul 1015...bas kul 11
sepanjang perjalanan abah membebel...dah macam siaran ulangan....bola..
sampai terus aku naek bas....boleh plak lupe salam ayah aku....
mane boleh...! aku turun kejar ayah aku..
."abah...salam! heheh, sambil cium tgn and dahi and pp..."
naek bas.....aku lupa plak beli air masak....aku rase nak muntah jerp...xsuke jalan jauh...
" pakcik! nk beli air jap boleh???" kataku.."boleh belikan pakcik sekali...." kata pemandu bas..adehh pakcik bas mara nih wat lawak plak....setiba dalam bas..." awak duk sini, seat no .6"
tapi seat saya no.7? kata aku...."nak ke dudk dgn lelaki??"katanya...."aku pun pakse rela , ok pakcik..." dalam hati kacau line lah pakcik ni...ley kenal2 ...hahahah cissss....sebelum sampai aku dah tepon pok long...die baek dgn aku....pakcik ,ley amik D....???kata aku
ley jer ..kata die..."kalau pakcik tito xpelah"..."ehh demi d ok jerp "kata die ...kembang kempis dado den...die mcm sebaya ayah aku je....pastu die hantar aku kat hotel tempat kwn aku mnginap...sambil aku hulur duit rm5 yang diminta.." lame tak tgk D, windu pulop ....heheh " kata die..." d dah demok lah pok long hehehe ..." selagi aku xmasuk...die tak gerak dari....depan hotel..
syg nye org tua nih kat aku....aperpun aku hormat die as adult ;)) ....




apz coll aku tak angkat...bizzy sory awak....aku suke plak ckp dgn dak tuh....hahahha.....anime.....maybe sbb kitaorg suke merepek merapu kowt...hahahah....hmmm Mr.A sms....hikhik;)) die ingat aku nak balik dungun....how sweet....;) si kacak ku.....tengs....for be there for me....:D happy..happy....kenal dak Mr T-rex( bukan nama sebenar)...bawu add kat f*...dak xxxl...aku xxl...sepesen ley geng..otak sempoi.......


notakakikudibibirmu

bermula episod bizzy aku....
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOGGERS CHAT ROOM