My Mr/Mis V.V.I.P ma Friends Forever

LETs : Exchange Links !!

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN



KLIK gambar untuk JOIN...

Soalan ini dijawab oleh blogger PEREMPUAN

BA : Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?

  • Ya secara majoritinya
  • Tak ikhlas kalau ade DOUBLE meaning kot

BA : Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
  • Takut kena USHA dengan golongan tertentu
  • awek diorg tak bagi sebab rasa TERANCAM.
  • sebenarnya diorang seorang PEREMPUAN
(krisis identiti )

BA : Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..


  • BEBAS nak mengekspress kan diri diorg dalam bentuk yang lain .nk suara didengari ,….
  • Berkongsi PENDAPAT dengan orang lain
(cari kawan baru )
  • Tambah pendapatan SAMPINGAN ajer…

(suka gak bace blogger lelaki yang suka celoteh mcm pompuan gitu )


BA : Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
  • Sebab blogger tuh HEMSEM??? n COMEL
  • · sebab dia FOFULAR didunia blogger
  • sebab ENTRY yang KONTROVERSI
(keyword untuk traffic ahaks ~)
  • · spesis blogger lelaki tidak sebanyak pompuan…so dia jadi “ WANTED ‘’’
  • sebab dia rajin mengaplikasi kan TWO way communication : RESPOND
  • sebab dia PERAMAH dan suka MENOLONG blogger lain





  • BA : Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..

BA : Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..

· Info pasal AUTOMOTIF

· Info pasal POLITIK

· Info pasal SUKAN cth : bola sepak…

mcm mana nak kenal RAHSIA hati LELAKI hahahk

Kenapa ??? sebab LT tak arif bab BEnDA tuh lah…..heeee heeee….


Done : CHECK !!!! it OUT...


tengs ABG BEN wat segmen....
LT JOIN...



Oooppsss :

LT bagi sebab banyak sangat....
sorry larh sume...
hanya pandangan....
yang baik datang dariNYA
yang jelik itu kata2 ku...
tapi rase takdelah pedas kan:)




notakakikudibibirmu

sekadar berkongsi pendapat
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOGGERS CHAT ROOM