My Mr/Mis V.V.I.P ma Friends Forever

LETs : Exchange Links !!

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL



BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

nak JOIN KLIK gmabr ..atau atas ni..
tarikh tutup malam ni...

hhehe LT JOIN lagi...
kalau tajuk touching camni..
memang LT jOIN...as long
boleh...tengs ABG BEN


soalan CEPUCEMAS dari BA

BA : Sila jawab soalan ini ...

Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?


Mestilah PERNAH ,membuat jatuh cinta kerana sifat amik berat si dia….

kerana peribadi nya yang istimewa kira ONE in the million lah….

semua ade kecantikan /kehemseman tgk mata yang menilai lah…...


nak tuh org nya menepati standard piawai calon menantu

(+.+)

" sila jangan GODA saya..."





Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ?

Kenapa ?


Fizikal kalau boleh mahu yg chubby cam LT ho ho horlicks…org kata berdiri sama tinggi duduk sama rendah ….sebab selalu nye yg kurus suka yg kurus gak nak yang VOGUE mcm artis mane lah LT ade semua itu….tapi tipulah kalau kowang kata tak pandang fizikal...selalunya

mesti ikut SELERA kowang kannn kannnn haipppp !!!!!!!aummmmmmmm

tapi untuk pilih ‘’pasangan hidup’’ …kerna lah cari yang boleh pimpin LT kejalan menuju keredhaanNYA…kerana syurga LT adelah dibawah keredhaan suami gak kan???kalau pasangan hidup kurang ilmu…harapkan fizikal ..susah gak

…….nak hidup ..

dunia rumahtangga tak semudah ABC ok....


Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ?

Kenapa ?


Bahunya…. yang penting kena besh bersandar heheh…..nak wat cam mana …

kenapa ???? dah kami missing ribs nk cari owner lah hehehehe……

bahu tuh fizikal kan...???? kalau MATA camne ehh..

LT suka mata CEPET mcm jepon...wink3 ahhaah

senyuman nya yang manis auw terNODA batin ku hishkkk dem

18SX sudahhhhh...sila jgn bayangkan yang BUKAN3...

heheh mood : nakal tapi xgatal taw=P


Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?



Setuju sebab kan….

org kata kalau lelaki tuh happy ke takk pewot dia makin kedepan…

hehehehe pikat pewot aka makanan..yelah

sebut pasal makan LAJU je lelaki nih...mengalahkan pompuan !!!

SELERA dia....argh sudah jgn sediakan LIST sudah lah...

penat woh LT mahu stady MASAK....jerp =P


Pompuan plak…makin tembam hehe….ok ape…

janji bahgia…ade org SAYANG….peduli ape org kata..


Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..


TAK setuju….TAK sokong !!!!

materialistic tak mengenal JANTINA kalau dah memang diri materialistic

sifat dia tetap akan zassssssss….

tak kira walaupun muka tahap pecah rumah….


Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia ' ..


Camni takde term ‘’ si DIA “ wat masa ni….tetttt….tak caya sudah wekkkks….

LT suka seoranag yang matang ,tidak ikut emosi…

sebab LT sungguh emosi orgnye huhuk….

seorang yang steady….tak mengelabah

he got sumthing in his mind kira dia tahu ape dia lakukan,

ada pegangan hidup

yang penting ley jadi imam ku …..lagi pun

proses perkahwinan itu bukan nya proses menjadi tapi proses mencari lengkap melengkapi kekurangan dan kelebihan diri kita ….tak gitu????


Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?


Sob sob tak MAU komen….sebab TIADA PASANGAN!!!(T.T)

….kecuali pasangan duet tapi same JANTINA

ley time ke hehehehe….wekkkkssss



Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?


Masih tidak berpuas hati sebab pinggang saiz 35 nih!!!!! tak caya sudah =P

Arghh makin membesar……(>.<)V

tapi ALHAMDULILLAH aku syukur cukup sifat :)

nak diet mesti FAIL tapi kalau ade org dapat terima accept the way I am

alangkah bahgianya hahaha…Oops!!!


Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?


Perlu untuk suami ….takut suami cari lain hahahahah ( I’m single agy ok ) tapi lebih diharuskan untuk menjaga kesihatan diri sendiri

bila sehat ley jaga pasangan

dengan baik kan…..


Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..


NTAH....

pernah beli tapi tak kuat SEMANGAT terus stop ahhahahaha

demmm demmm emosi nih…..!!!!!






Notakakikudibibirmu

isu kurus badan amatlah sensitip bg LT

sekian terima kasih….




OOops : asyik highlight tang ''cepet '' je...

sorry sume..kalau mata tak sepet ..

LT still ok gak...kadang3 dalam hidup nih ape yang kita

nak susah kita dapat....jodoh ,ajal ,pertemuan

semua itu ketentuanNYA....




have faith ,ALLAH knows better for us

janji hati mau baik...tak mo PHD ok








:: hate me at least i know u still CARE ::
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOGGERS CHAT ROOM