My Mr/Mis V.V.I.P ma Friends Forever

LETs : Exchange Links !!

Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG


nak join klik gambar...:)

tajuk kalini...
by BA : DI SEBALIK TABIR BLOG
LT join lagi..:)




Q&A

latar belakang anda secara ringkas ???

  • UITM bloggers....cos BBA..anak sulung dr 5...
  • Menetap di Selangor...ujung nun.......lokasi berjiran dengan SELAYANG ...hint ????TESCO bawu bukak dekat situ...hehehehk....
  • Seorang yang suka melawak ,meyakat ,suka berkwan dan seorang pendengar setia ....
  • Status relationship (abg BEN takmO tanya saje mau bagitaw s ape2 yg tgh usha ni hehehe ) i'm not TAKEN.....sila tinggal kan msg anda bawah entry ini taw...catch up later ~winks....OOps!!! sorry !back to main entry....
  • umur : Dah boleh masuk CLUB...ehh silap pulak...dah boleh kawen lari...ehh silap2...dah 20 + matured auw !!
  • peminat cerita korea...:) seorang yang sentimental...mcm3 ada....aka boleh masuk lah...
  • suka bagi nasihat....F.O.C....

Jumlah follower 117 orang (...terima kasih :) semua...
sudi kawan dgn LT ....
harap tak dipaksa ataw memaksa.......
dan kalau lupa nk singgah
'' tolong ingat kan LT kawan3 mwwaahh wink2 "

dekat SHOUT out ok :)


Soalan CEPUCEMAS dari ABG BEN :

    1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
  • Mesti asyik googled tgk berita luar negara..takpun layan YOU tube lagu yang baru ahaks....

2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda
  • LT mule blog pada april 2010....sebab waktu tuh rase mcm nak menulis ...tapi lebih pada diri sendiri ,hal belajar ,.......dan perjalanan mencari cintaNYA.
  • sebab utama : aku suka meluahkan dalam kata seperti sajak..yang puitis dan memang aku akui aku seorg yg jiwe dalam hati ade taman ...haippp taman berduri ok ahaks..bagi aku ia satu eksperesi perasaan ...macm lukisan jugak..cume cara penyampaian berbeza...aku minat gak lukisan..lame nye tak pegang berus....lukisan asyik pegang berus GG je ( ade kene mengena ke???) aperpun bagi aku...kita tak memerlukan kata2 bila menulis dalam BLOG ..bagi aku kita menaip dari hati....sebab hati kita yang berkata -kata ...dan di alurkan ke penulisan di blog....dan kalau ikhlas dari hati dia kan jadi indah....sgt....bila org bace..kalau hati kita sedih pastu kita tulis...org yang membace akan rase....sedey...itulah aku dapat rasakan penulisan blog aku yang sebelum ini...sebab ramai yang memberi kata2 nasihat terutama geng blogger yang setiasa support teman aku ...nonoi,adeksab,ojinz dan '' aq dan putera "sgt kuhargai....
  • Info : ini pun aku suka nak SHARE tips...yang aku bace....dan sumber asal dinyatakan ...yang menarik bagi kacamata mata aku..tentang kehidupan ,tentang cinta ,tentang hubungan...tak caye???cek lah label tuh...aku bawu tahu buat hahahaha....layan jelah....
3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
  • BLOG BEN ashaari sendiri KLIK - sebab selalu ada update baru...
suka membace celoteh....tentang beliau ...dan tentang life beliau...
sebab lain sebab fofular...dalam dunia blogger...

  • BLOG Bangku kosong KLIK - byk info...diletak kan..dapat pengetahuaan :)
  • BLOG CLUELESS mumble KLIK- suke lukisan...untuk rehat mata...mengapa??? ada cerita cuba disampaikan....sampai sekarang tak paham....adehhh....
  • BLOG lagenda budak nakal KLIK - ini blog santai..dan nakal.....mengapa????sbb owner blogger nih dak hemsem dan.....adelah mane ley bgtaw ...leh ke cam tuh???
hahahak :)


letak gambar paling menawan ....adehhh
rase macm nak letak gambar LiSA surihani...jew...
hehehe....

gambar resia:P



abg BEN kata mahu gambar paling menawan...
LT suka gambar nih............

( other part of me )



tinggalkan jejak kowang plzzz....will
TERJAH KORANG BALIK




update : dapat masuk entry disebalik tabir bloG :13
tengs abg ben :)




notakakikudibibirmu

setiap BLOG ada jalan cerita masing2
cara penyampaian mereka...
banyak jenis BLOG nih...
bagi LT blog itu sendiri memaparkan tentang diri
blogger itu sendiri...cara dia ....
menyampaikan...apa yang nak dikongsikan....

peace..


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOGGERS CHAT ROOM