My Mr/Mis V.V.I.P ma Friends Forever

LETs : Exchange Links !!

Wednesday, December 28, 2011

SELAMAT HARI JADI BUAT KU :KENALI AKU

dear me...
hapy bufday to you....
dear heart..
ALHAMDULILLAH ALLAH ..still
give me the air for breathing...






tahun lepas aku dapat adiah jam tangan dari my mum
tahun nih rasa takda ..sbb ekonomi keluarga
tak bape nak stabil..takpelah yg penting doa..
wish pun dah cukup...
kalau ade hadiah rezeki bagi aku....
boleh hitung pakai jari bapa hadiah aku dapat
sepanjang hidup aku yg 20-an nih..
nak beli hadiah tuk diri sendiri...
tapi tgk budget lu huhuk....
tanda hargai diri..nak tunggu org bagi...
hurmm berjanggut la...kadang2 sakit bila mengharap..
tapi kalau hanya sekeping card bufday pun dah buat aku hepy
actually...urmmm...too much too ask...
but who gonna do it for me......sob sob...sob..
Oops tergewdiks....tahun lepas...
tunggu ucapan wish dr si F...disebabkan dia pun...
dah ...( sob sob tak terdaya mau cite :P )
so skrg....tengs lah sesape yg wish....
semoga korang pun bahgia selalu....
azam tahun lepas diet tetap xjalan haahaha...
makin demoks...chubby huhu...lelaki suke yg kuwus..
kadang2 stress gak bila PK....hahah....
tapi i learn to love my self.....more...
try to be more positive...
insyaALLAH....

mood kul 2 pagi : tengs kawan FB sbb wish bufday...amin..
semoga korang pun hepy...selalu...



BICARA...MERAPU :P

kadang kala dalam hidup ini...
kalau cinta tak semestinya perlu...
MENGUCAPKAN...ia lebih pada perbuatan....
tapi ia lebih pada komitmen...
lebih pada keserasian....
komunikasi berkesan antara pasangan....
do n don't ....
tapi tak perlu hal dlm selimut
dibawa cerita dlm blog or wall yg public...
kerna kadang2 status itu bakal membunuh kita..
mcm aku..aku seorg yg puitis..
suke memberi kata2 yang mendalam maknanya....
tapi tak sehebat pendekar berkuda....
heheh....
jap jap...alu tak tahu ape aku mencarut nih..
layan jelah....
aku seorang yg simple...
suka kaji pasal perwatakan org...
tapi amat suka perhatian....
dan yes thats me....
when i'm say NO...sometimes its mean YES...
pretend n hoping someone to say everything will be OK....
but inside me dying...
dying to be happy...
.....insyaALLAH...


GOOD THING HAPPEN FOR THOSE WHO WAITS...
BUT WITH EFFORT ....OF COZ ;P


JOM KENALI AKU...


Birthday - Colour Nature

December 23rd - January 1st Red
RED
Cute and lovable type, you are picky but always in love ... and liked to be loved. Fresh and cheerful, but can be "moody" at times. Capable with people,
nice, soft, and that can love you for the way you are. Likes people that are easy to talk to, and can make you feel comfortable.

DISEMBER

Sangat setia dan pemurah.
Bersifat patriotik.
Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan.
Sikap kurang sabar dan tergesa-gesa.
Bercita-cita tinggi.
Suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi.
Seronok bila didampingi.
Suka bercampur dengan orang.
Suka dipuji, diberi perhatian dan dibelai.
Sangat jujur, amanah dan bertolak ansur.
Tidak pandai berpura-pura.
Cepat marah.
Perangai yang mudah berubah-ubah.
Tidak ego walaupun harga dirinya sangat tinggi.
Benci pada kongkongan.
Suka berlawak.
Pandai buat lawak dan berfikiran logik


Tarikh Lahir pada 2, 11 & 30
Orangnya perasa dan mudah tersinggung. Sifatnya yang suka menyendiri membuatkan dia lebih suka tinggal di rumah. Ramai orang suka bergaul denganya kerana perwatakannya yang lembut & ramah. Dia paling benci jika cintanya ditolak atau dikhianati olih orang yang benar-benar dicintainya. Namun begitu dia selalu bersikap sabar dan tidak terburu- buru dalam bertindak. Sayangnya untuk urusan masa depan dia bersikap pesimis sering mengalah sebelum mencuba.Oleh itu mesti ada yang mendorongnya agar tidak terus terjebak dengan sikap pesimisnya.

3. Tarikh Lahir pada 3, 18 & 29 (aku )
Sabar serta pandai menguasai diri adalah ciri yang khas bagi pasangan yang lahir pada tarikh ini. Tapi jangan cuba mempermain-mainkannya, dia akan mengamuk dengan hebat. Dia tergolong pasangan yang bijaksana dan bertanggungjawab. Sifat jujur & ramah adalah modal utamanya dalam bergaul. Tapi dalam soal cinta dia merupakan pasangan yang susah untuk di mengertikan.



mengenali diri sendiri...:)

pssst: gmbr atas...tuh dibuat oleh kwn maya ku..
asilah tengs syg.....:x.....semoga berbahgia selalu..
yg bawah picha pagi tadi...nmpak busuk kan
buku untuk dijual ORG nya bukan unutk diJUAL....
sekian......ahaks..
tengs...

from there with love... almost 50+ person wish for my bufday tengs ... sume semoga dipanjang umur dan murah rezeki buat kalian jugak... . amin... insyaALLAH... .ALHAMDULILLAH ... Mash diberi peluang utk brnafas... insyaALLAH .have a nice day ahead... !tq for all the wishes.. korang buat D tersenyum sorang2 tengs a lots... for make my day..

notakakikudibibirmu....
:) ALHAMDULILLAH masih diberi peluang hingga saat ini....
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOGGERS CHAT ROOM