My Mr/Mis V.V.I.P ma Friends Forever

LETs : Exchange Links !!

Saturday, January 19, 2013

Bercinta Mr Januari waiting For Miss Feb



Assalamualaikum...
Lama gila tidak update blog....
Bz keje banyak di Opiz cabuk aku..
ALHAMDULILLAH aku di kurniakan lagi kudrat untuk ...
berBLOG...hanya sekadar Blog picisan...
Untuk apa ? untuk suka2.....
Aku seorang puitis....yer...sweet talker..becoz im a word person...
so word person nih dia dah imun dengan ayat POWER..
i action...cuz...its speak louder that word...yehh!
..Misi tahun nih..????
jeng jeng...
mcm tahun lepas jugak


nak tamatkan zaman anak dara..Oops:P
itu misi utama...(kununnnnnn)

ini contoh suami yang bagus...
tapi aku tak mencari yg sempurna...
tapi yang melengkapkan...
dan cuba berubah untuk menjadi lebih baik 
insyaALLAH...jika ada jodoh ^_^




notakakikudibibirmu

Waiting patiently ..
never Lose hope..
in ALLAH S.w.t.
Have faith...
yg penting kawan2 usaha taw...=)..
cinta itu indah...
belajar menerima seseorg yg syg kita..
seadanya...
btw..tidak salah mengorat org yang soleh..
sbb kita tau dia boleh pimpim kita...(lelaki pemalu byk ;) n single)
takde istilah pergi cari timba bagi akula...^^
yang penting hati mau baik...
poligami tak salah tapi ada caranya...
dan bukan mengikut hawa nafsu...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOGGERS CHAT ROOM