My Mr/Mis V.V.I.P ma Friends Forever

LETs : Exchange Links !!

Friday, June 5, 2015

Lost Love





Some say a broken heart is like a shattered glass
With faith and hope you try to mend the broken heart
The sorrow is so much and the pain is so deep..


The truth is
We started out as friends
As I denied my feelings
My heart literally hurts
My chest is in pain
Life without you
Will never be the same


I sit here waiting
waiting for you to see
that time is running out
come on and save me



The loss of a lover, 
whether because they have passed on or
 for any other reason is a heartbreaking experience.


 Some never fully recover. 
There might always be a small place
 in your heart that holds the pain of this experience.


 This is natural and fine. 
Even when you find another person to love,
 it is OK to hold a place for the lover that has passed.
You shared something profound together. 
The previous relationship that you had is not like your new relationship.
 Every relationship is unique and should be allowed a place in your heart.


           notakakikudibibirmu :



Saturday, March 21, 2015

My Sugar and Spice




Maaf kerana lama tak update..
Mesti ada yang tertanya ..
yes...i'm married woman now...
secara rasmi pada dec tahun 2014 ..
berlalu zaman andalusia ku...
husband ?
my dear husband one of peminat blog ni...
yes before this ..
blog ni sangat personal ..
tapi blog ni diwujudkan bukan sebab dia..
adalah sebab seorang lelaki yang pernah rapat jugalah..
sekarang ??? dah jadi suami and ayah kepada 
seorang anak perempuan.....
bagi aku tanpa perpisahan..
 tiada pertemuan yang baru...
Sesungguhnya perancanganNYA sangat indah...



as time goes by...
aku rasa aku lebih suka meluahkan rasa 
melalui sajak sahaja...tiada lagi...
kisah personal sangat dalam ni..



Doakan Kami...
itujer...
Jangan tanya kenapa aku pilih dia...
sebab aku pun sampai sekarang masih lagi...
tidak memahami kenapa dia pilih aku.....
dan ya aku masih lagi bertanya kan tentang itu...:)



kami bermula sebagai kawan...
kawan bercerita...
Dia bukan Mr perfect 10...
tapi dia melengkapi kekurangan yang ada pada diri...
tahun ni tahun ke 4  aku kenal dia...
percintaan jarak jauh memang memerlukan ...
pengorbanan masa...
dan untuk itu....
aku bersyukur kerana
 jarak dan masa tidak menjadi pengukur...
kisah kami untuk melangkah 
dalam dunia pertunangan awal tahun 2014 
dugaan terlalu banyak...dan yang paling terkesan..
bila kwn lama datang nak meminang
 jika aku masih " kosong "


Maafkan aku...
Aku tak mampu hendak beritahu satu dunia..
Aku tunangan orang..
kerana aku berpegang pada prinsip..
pertunangan dirahsiakan 
perkahwinan dihebahkan...
ALHAMDULILLAH berlansung dengan baik...
aku juga ingin minta maaf jika ada yang tidak dijemput...
aku ada alasan tersendiri...
tapi yang pasti..orang2 yang pernah aku sayang , tersuka..
aku tak dapat jemput .......
doakan D yer....



Aku punya hati yang mampu menyayangi ramai orang...
tapi aku hanya mampu menyintai hanya seorang iaitu bakal suami...
dan dia kini SUAMIKU...teman baik ku....
now ...he is my sugar and spice..
sehingga hujung nyawa...insyaALLAH
doakan kami



notakakikudibibirmu : Aku hanya insan biasa...
oh yer nantikan entry sajak yang terbaru nanti...
tentang cinta juga...heheh

enjoy this song ;) my new favourite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOGGERS CHAT ROOM